#Crossfit#Food#Lifestyle#Paws

-Blog #15: Waar is Dutchcrossfitcouple allemaal mee bezig?-

Virgil/Giaco313 views

Zo, dat is alweer een paar weken geleden dat we een blog hebben gepost. En dat is niet omdat we alle dagen lekker op de bank liggen (was het maar zo, haha). We willen jullie graag meenemen in alle leuke ontwikkelingen die op het moment spelen. Het feit dat we jullie mee kunnen nemen tijdens de reis om onze dromen werkelijk te maken, maakt ons nog enthousiaster! En…wij kunnen onze ideeën en ervaringen hier delen. Daar is een blog per slot van rekening toch ook voor…

Oké. Waar moeten we beginnen? Onze wereld is 180 graden gedraaid! Zoals jullie weten hebben wij ons eigen bedrijf waar wij enorm trots op zijn; Food Life Advice. Even in het kort; Food Life Advice geeft advies op gebied van voeding, maakt voedingsschema’s voor sporters en niet sporters en biedt 1 op 1 begeleiding aan verschillende soorten sporters met een specifiek doel. Doelen kunnen zijn; afvallen, aankomen, sterker worden, presteren tijdens een belangrijke wedstrijd, of een combinatie hiervan. Verder is er een mogelijkheid voor 1 op 1 gesprekken op mentaal gebied.

Maar dit is nog niet alles! Eigenlijk iedereen die heeft gehoord dat we voor ons zelf zijn begonnen vraagt of we “sportles” gaan geven. We hebben beiden onze diploma om sportlessen (en sportmassages) te geven. En niet geheel onbelangrijk, hier ligt onze allergrootste passie!  Maar dat was jullie vast nog niet opgevallen..

Dus 1+1 is wij, wij Dutchcrossfitcouple gaan sportles, trainingen, lessen (of hoe je het ook wilt noemen) geven. Door onze video’s en foto’s hebben we al een aantal mensen super enthousiast gemaakt. Zij trainen nu al met ons mee, iets waarvan we altijd al gedroomd hebben. Wij gaan ervoor zorgen dat zij net zo fit, en misschien nog wel fitter worden dan wij. Mááár, de locatie waar we nu zitten is geen optie op langer termijn.  Daar zijn we dus nu mee bezig. We hadden al een toffe loods gevonden, maar helaas heeft de gemeente het niet goed gekeurd. Tja.. niks aan te doen. We zijn al druk bezig met een andere locatie!

Een naam hebben we al, maar die zeggen we nog niet! Dat is eigenlijk het enige wat we nog niet aan iedereen willen verklappen. We hebben al super vette ideeën voor ons logo, maar deze moet nog gemaakt worden. We zijn nog steeds op zoek naar iemand die goed werk levert in de stijl die ons aantrekt. Dus ken je iemand die logo’s ontwerpt, laat even een berichtje achter!

Naast al deze hele leuke ontwikkelingen, hebben wij natuurlijk nog onze persoonlijke  doelen die we willen halen. Dat is ook de reden dat je zoveel training foto’s/filmpjes voorbij ziet komen. Hoe meer we bezig zijn met onze dromen te verwezenlijken, hoe meer we zelf gemotiveerd worden om nog beter en nog fitter te zijn, zodat we juiste het voorbeeld kunnen geven én zijn. Wij hebben zelf namelijk de pest erin als iemand zwaar overgewicht heeft en ons dan advies gaat geven over eten. Óf, iemand die ons zou coachen, en er zelf niets van bakt (en ook nooit heeft gedaan!). Dus, dat betekent hard trainen, goed eten, goed ontspannen en lekker op tijd slapen. Net als alle andere avonden, zo ook vanavond, liggen we er rond 22.00 uur en gaat het lampje uit.

Wij hopen iedereen hiermee te motiveren en te inspireren om ons te blijven volgen. Het maakt ons dan ook super enthousiast als jullie reageren en positieve reacties achterlaten en berichten delen. Binnenkort organiseren we weer een open gym met de nieuwe spullen die we binnen hebben gekregen!! Houd onze Facebook en Instagram in de gaten, we zullen de datum binnenkort bekend maken. Wij houden jullie op de hoogte!!

IMAG3889

Leave a Response