#Crossfit#Food#Lifestyle#Paws

-BLOG #18: COACHVIEW/NK POWERLIFTEN!!!!!! –

Virgil/Giaco248 views

Vandaag 10-12-2016 gaat Giacolina meedoen aan de NK powerliften. Waarschijnlijk wisten jullie dit al, maar goed. Zij weet alleen niet dat de blog die ik nu aan het maken ben dan ook op dat moment automatisch wordt gepost op Facebook en Instagram!

Ik wil als eerst Giacolina heel veel succes wensen vanuit mijn kant (partner/vriend/maatje/coach). Heel veel succes en plezier deze dag!(ook van Buddy) Je gaat die sh#t rocken!!!

Coachview: heet deze blog en dat is niet voor niks. De afgelopen periode zijn wij 2 bedrijven gestart Food Life Advice & Don’t Train Alone! Voor de mensen die nog niet wisten dat het Don’t Train Alone zou gaan heten, bij deze! Wij hebben in deze periode dan ook al een groepje les gegeven met sporten, en resultaten kwamen al snel naar voren. Pr’s werden er gezet fysieke doelen worden steeds meer haalbaar.

Maar dan opeens stopt het ”sorry hiervoor”! We wisten van te voren al dat we uit de loods moesten bij mijn oom. Waar we al die tijd hadden getraind en de afgelopen periode ook les hadden gegeven. We zijn druk aan de slag geweest om zelf wat te huren/kopen. Maar je wordt overal tegen gehouden is het niet door de gemeente/overheid. Dan is het wel door de verhuurders/verkopers, of de mensen die het hebben gehuurd/gekocht en die  in ene spoorloos zijn en een aantal weken niks meer van zich laten horen!

De bedoeling was om voor december een eigen plek te hebben en zo alles door konden laten lopen! Maar dit ging niet op en hebben wij besloten om vanaf december geen les te geven (dit wist iedereen van te voren). Jammer genoeg, want onze passie en dromen staan nu op een laag pitje natuurlijk. NATUURLIJK NIET!!! We hebben een kleine loods kunnen huren, waar wij samen door kunnen trainen. Vooral voor Giacolina was dit een must want die moest vandaag presteren zoals ze dat nog nooit heeft gedaan. Na dit weekend wordt “strenge eten” iets meer met rust gelaten de trainingen wat minder intensief en wat meer rust dagen. Dit niet alleen omdat het december periode is maar ook om je lichaam te laten rusten. Van alles stress, pezen en gewrichten die rust nodig hebben en spieren die ook wel een massage en een warme bubbelbad kunnen gebruiken!

Zoals de planning er nu uit ziet kunnen wij in januari/februari in een pand die wij op het oog hebben. Dit zou natuurlijk super zijn! Don’t Train Alone gaat dan volledig aan de bak om mensen te begeleiden met sporten en in de doelen die zij voor ogen hebben. We zijn super enthousiast dat we dit gaan doen en daarom delen we dit ook met jullie. We zijn er altijd van om mensen te motiveren en te inspireren om te gaan sporten en gezonder en bewuster te gaan eten.

Het gevoel wat ik bij Don’t Train Alone heb is niet te beschrijven, de drang en passie die ik heb kan ik gaan projecteren op de mensen (atleten) die bij ons gaan komen trainen. Wij hopen en zorgen er dan ook voor dat we het juiste voorbeeld zijn, van hard werken en consistent zijn. Wij zijn niet van de QUICK FIX maar van de langere termijn doelen.

Het typt ook zo makkelijk weg en vaak typ ik te enthousiast als ik het over onze dromen heb en onze passie. Het is niet beschrijven hoe vaak ik ook een blog schrijf of een post doe op social media of het met vrienden/familie/collega’s er over heb. Het is niet beschrijven dat ik hier met een brok in me keel aan het typen omdat ik bang ben dat mensen het niks vinden wat wij gaan doen. Maar dat maakt mij niks uit. Wij volgen onze droom en we stoppen niet totdat we die bereikt hebben.

Wij houden jullie op de hoogte, of het 100% doorgaat met het pand. Wanneer we erin kunnen en nog veel meer!

 

De drempel is laag. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!: dutchcrossfitcouple@gmail.com

Leave a Response